Ben erbij: foto-expositie met champagne!

Posted on January 15, 2008

6


DromenSurrealistische experimenten met licht, sferische composities en kleurrijke portretten van Italiaanse oudjes in de buitenwijken van een zomers Rome.

Wie over de brug loopt die de Universiteitsbibliotheek (UB) en het Willem C. van Unnikgebouw in Utrecht verbindt is getuige van de eerste expositie van fotograaf Daphne Kuilman.

Dagelijks passeren honderden studenten, universitair docenten en promovendi van de Universiteit Utrecht de grote zwarte wand waar sinds afgelopen vrijdag de expositie is ingericht. Zij hebben geen idee van hun bevoorrechte positie: Daphnes expositie moet namelijk officieel nog geopend worden!

RomeWoensdag 23 januari zal dat gebeuren. Belangstellenden komen om 17.00 uur naar de gigantische zwarte blokkendoos op De Uithof en gaan via de hoofdingang de trappen op naar de eerste verdieping.

Opening met champagne
Daar, in de brug over de Heidelberglaan, omringd door rode banken, grijze fatboys en het surrealistische werk van Daphne zal de expositie met champagne worden geopend.

Wie niet bij de opening kan zijn maar toch genteresseerd is kan tot eind maart terecht in de UB, Heidelberglaan 3.

Het gebouw is van maandag t/m vrijdag open van 08.30 uur tot 22.30 uur, op zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Expo 1Expo 4Expo 5Expo 6

Expositie Daphne in UB, Heidelberglaan 3, Utrecht. Januari 2008.

Advertisements