Viezerik: I’ll possibly bend you over

Posted on September 7, 2009

1


Smack that, all on the floor. Smack that ‘ till you get sore. Smack that, gimme some more. Smack that. Ohooo.

In Club Memo in Addis Abeba horen ze graag de nasale stem van R&B-zanger Akon. Memo is zo’n club waar je terecht komt als je op alle andere plekken naar buiten bent geveegd en je wanhopig je stapavond wil verlengen. Memo is een club vol viezeriken.

De meisjes van Memo zijn klein en strak en dragen bijzonder weinig. Ze knijpen in je zij. Rijden met hun Afrikaanse kont tegen je aan en lokken je met hun brede Ethiopische lach. Ze willen wel, zal ik maar zeggen. Maar wel tegen een vergoeding.

Grijpgraag
Houten klazen. Dat zijn het. Al die farenji’s (buitenlanders in Amhaars) op de dansvloer van Memo met hun grijpgrage handjes. Veel Chinezen. In pak of in tanktops. Met bezwete oksels. Maar ook Europeanen, Amerikanen en Afrikanen. Als ik een camera mee naar binnen mocht nemen zag je hier hun foto’s.

Zo observeer ik de dansvloer vanaf een loungebank. Ik zie een lange, blanke man van begin vijftig. Hij draagt goedkope sportschoenen onder een grijze pantalon en een rode polo.

Om hem heen draait een meisje van nog geen twintig met een afrokapsel. Zijn hand glijdt over haar rug en hij duwt haar zo nu en dan tegen een pilaar om alvast wat droog te neuken.

Tepels
Achter me lukt het een hoertje niet om een kale man van zich af te houden. Hij heeft ongetwijfeld betaald voor het gezelschap, maar het gaat haar te ver dat hij zo openlijk haar tepels zoekt.

Wat hebben we verder nog? Een groepje Chinezen in gezelschap, die overduidelijk worden uitgelachen door hun hoertjes (Dat gebeurt hier vaker met de bouwlustige Oosterlingen). Een pikzwarte Afrikaan, die zich Hugh Hefner waant met zijn drie vrouwen.

En een hele, hele vieze man met een piekerige befsnor en een grijze sik. Hij houdt zijn neukertje in de houdgreep, wat getuigt van zelfkennis. Help schreeuwen haar ogen. Ontsnappen aan de sik is onmogelijk.

Thaise pubermeisjes en –jongetjes zijn hun monopolie op het sekstoerisme dus kwijt. De dansvloer van Memo – verder prima club hoor, er komen genoeg normale gasten – is hierdoor etalage van glibberig voorspel, begeleid door de vunzige teksten van Akon.

Maybe go back to my place and just kick it like Tae Bo. And possibly bend you over. Look back and watch me smack that…

Advertisements